Eowen Valk

Don't give up on your dreams

Verhaal in Dates from Hell verhalenbundel

Ik heb leuk nieuws te melden. Mijn eerste Engelstalige horrorverhaal is gepubliceerd! Ik ben daar erg trots op, aangezien Engels niet mijn moedertaal is.

Deze zomer stuurde ik een verhaal van bijna 6000 woorden naar HellBoundBooks Publishing. Ze zochten verhalen voor een verhalenbundel rond het thema Dates from Hell. Nu kan ik jullie melden dat mijn verhaal Zara-Lena’s Surprise Dinner in de Dates from Hell anthology staat. 

In het verhaal ontmoet Cedric de mysterieuze Zara-Lena. Hij gaat met haar mee en verwacht een leuk dagje uit. Zodra Zara-Lena hem op de plaats van bestemming heeft gebracht, belandt hij in een nachtmerrie.

In deze verhalenbundel (453 pagina’s) staan 21 verhalen van diverse schrijvers. De hoofdpersonages zijn op zoek naar liefde, maar hun date is zo verschrikkelijk is dat je dankbaar bent dat jij niet in hun schoenen staat.

Dates from Hell is verkrijgbaar via HellBoundBooks Publishing en is te koop als paperback of eBook. Klik op deze link om bij de verhalenbundel te komen. Je komt dan in de webwinkel van HellBoundBooks Publishing.

Ik ben heel blij met deze publicatie. Ik heb daarom besloten om meer verhalen in het Engels te schrijven.

Eowen Valk

Terug naar boven