Over mij

Leuk dat je hier een kijkje neemt. Laat me je iets vertellen over mijn passie. Sinds 2010 schrijf ik fantasy, dark fantasy en korte horrorverhalen. Ik vind het heerlijk om mijn energie, ideeën en frustraties in verhalen te verwerken. Het liefst gooi ik daar ook een portie actie in, want ik hou niet van zoetsappige verhalen.

Ik schrijf speciaal voor de grote genre wedstrijden: Unleash Awards (laatste editie in 2012), Trek Sagae, Fantastels (allebei laatste editie in 2017), Harland Awards (voorheen Paul Harland Prijs), de Waterloper verhalenwedstrijd en Edge Zero. Ik doe ook mee aan de jaarlijkse schrijfwedstrijd van Schrijverspunt en soms de Fantasy/SciFi wedstrijd van Godijn Publishing. Wedstrijdspanning is een goede motivator om ideeën op papier te krijgen 😉 Dit levert wisselende resultaten op. Ik won in 2020 zelfs de derde prijs met mijn verhaal De strijd tegen leefbelasting bij de Waterloper verhalenwedstrijd. Zo nu en dan verschijnen mijn verhalen in verhalenbundels.

Sinds 2020 schrijft ik ook in het Engels. Er zijn veel meer publicatiemogelijkheden voor korte horrorverhalen in het Engels, dan in het Nederlands. In 2021 verscheen mijn eerste Amerikaanse publicatie Zara-Lena’s Surprise Dinner in de Dates from Hell anthology van HellBoundBooks Publishing. Een enorme stimulans om door te schrijven in het Engels! Ik blijf daarnaast ook in het Nederlands schrijven voor Waterloper, Fantastische Vertellingen en bijdragen voor verhalenbundels.

De schrijver van tegenwoordig kan bijna niet meer zonder internet om lezers te bereiken. Daarom heb ik ook mijn eigen website. Geniet ervan! Je kunt me ook op Facebook en Twitter vinden. Daar gebruik ik dezelfde foto als op de front page en hier.