Over mij

Leuk dat je hier een kijkje neemt. Laat me je iets vertellen over mijn passie. Ik schrijf sinds 2010 fantasy, dark fantasy en korte horrorverhalen. Ik vind het heerlijk om mijn energie, ideeën en frustraties in verhalen te verwerken. Het liefst gooi ik daar ook een portie actie in, want ik hou niet van zoetsappige verhalen.

Ik schrijf voor de grote genre wedstrijden: Unleash Awards (laatste editie in 2012), Trek Sagae, Fantastels (allebei laatste editie in 2017), Harland Awards (voorheen Paul Harland Prijs), de Waterloper Verhalenwedstrijd en EdgeZero. Ik doe soms mee aan de jaarlijkse schrijfwedstrijd van Schrijverspunt en de Fantasy/SciFi wedstrijd van Godijn Publishing. Wedstrijdspanning is een goede motivator om ideeën op papier te krijgen 😉 Dit levert wisselende resultaten op. In 2020 behaalde ik de derde prijs met mijn verhaal De strijd tegen leefbelasting bij de Waterloper Verhalenwedstrijd. Je kunt dit verhaal in twee delen lezen op de website Fantasize.nl onder de rubriek Vertellingen. Een aantal van mijn verhalen zijn gepubliceerd in verhalenbundels.

Ik schrijf sinds 2020 ook in het Engels. Er zijn veel meer publicatiemogelijkheden voor korte horrorverhalen in het Engels, dan in het Nederlands. In 2021 verscheen mijn eerste Amerikaanse publicatie Zara-Lena’s Surprise Dinner in de Dates from Hell anthology van HellBoundBooks Publishing. In het najaar van 2022 komt het horrorverhaal Sacrasenia in de Nightmare Fuel: Objects of Horror verhalenbundel van Cloaked Press. Een van mijn doelen is om minimaal een horrorverhaal per jaar in het Engels gepubliceerd te krijgen.

De schrijver van tegenwoordig kan bijna niet meer zonder internet om lezers te bereiken. Daarom heb ik ook mijn eigen website. Geniet ervan! Je kunt me ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.