Over mij

Leuk dat je hier een kijkje neemt. Laat me je iets vertellen over mijn passie. Sinds 2010 schrijf ik fantasy, dark fantasy en korte horrorverhalen. Ik vind het heerlijk om mijn energie, ideeën en frustraties in verhalen te verwerken. Het liefst gooi ik daar ook een portie actie in, want ik hou niet van zoetsappige verhalen.

Ik schrijf speciaal voor de grote genre wedstrijden: Unleash Awards ( laatste editie in 2012), Trek Sagae, Fantastels (allebei laatste editie in 2017), Harland Awards (voorheen Paul Harland Prijs), de Waterloper verhalenwedstrijd en Edge Zero. Ik doe ook mee aan de jaarlijkse schrijfwedstrijd van Schrijverspunt en de Fantasy/SciFi wedstrijd van Godijn Publishing. Wedstrijdspanning is een goede motivator om ideeën op papier te krijgen 😉 Dit levert wisselende resultaten op. Zo nu en dan verschijnt er een verhaal van mij in een verhalenbundel.

Mijn grootste wedstrijdproject was een fantasy manuscript dat ik in 2012 schreef voor de manuscript wedstrijd Dromen & Demonen van uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Helaas won ik niet, had zelfs geen top 20 notering, maar dat demotiveerde me niet. Daarna heb ik nog twee manuscripten geschreven. Ik wil ze een keer grondig herschijven en opsturen naar een uitgever als de tijd daar rijp voor is. Voorlopig hou ik het bij korte verhalen.

De schrijver van tegenwoordig kan bijna niet meer zonder internet om lezers te bereiken. Daarom heb ik ook mijn eigen website. Geniet ervan! Je kunt me ook op Facebook en Twitter vinden. Daar gebruik ik dezelfde foto als op de front page en het blogoverzicht.

Eowen Valk