Over mij

Over mij

Leuk dat je hier een kijkje neemt. Laat me je iets vertellen over mijn passie. Sinds 2010 ben ik serieus bezig met het schrijven van fantasy en horror verhalen. Ik vind het heerlijk om mijn energie, ideeën en frustraties in verhalen te verwerken. Het liefst gooi ik daar ook een portie actie in, want ik hou niet zo van zoetsappige verhalen.

Ik schrijf speciaal voor de grote genre wedstrijden; Unleash Awards ( Laatste editie was in 2012), Fantastels, Harland Awards (voorheen Paul Harland Prijs) en Trek Sagae. Af en toe doe ik ook mee aan de wedstrijden van Schrijverspunt en Godijn Publishing. Wedstrijdspanning is een goede motivator om ideeën op papier te krijgen 😉 Dit levert wisselende resultaten op. Zo nu en dan verschijnt er een verhaal van mij in een verhalenbundel.

Mijn grootste wedstrijdproject was een fantasy manuscript dat ik in 2012 schreef voor de manuscript wedstrijd Dromen & Demonen van uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Helaas won ik niet, had zelfs geen top 20 notering, maar dat demotiveerde me niet. Daarna heb ik nog twee manuscripten geschreven. Ik wil ze een keer weer grondig herschijven en opsturen naar een uitgever als de tijd daar rijp voor is.

Naast schrijven ga ik graag verkleed naar evenementen als Elfia en Castlefest. Verder hou ik van wandelen in de natuur, schilderen en films kijken. Niet verwonderlijk dat mijn favoriete films binnen de fantasy, horror en sciencefiction vallen.

De schrijver van tegenwoordig kan bijna niet meer zonder internet om lezers te bereiken. Daarom heb ik ook mijn eigen website. Geniet ervan!

Je kunt me ook op Facebook vinden. Daar gebruik ik dezelfde foto als hieronder.

Eowen Valk

IMG_5619_2 (1)