Publicaties

2022 Tussen nachtsiroop en wijwaterpatronen staat in de verhalenbundel Bloedzuigers in de polder. In deze verhalenbundel staat 21 verhalen van verschillende schrijvers met als thema vampiers. je kunt de paperback aanschaffen via de Amazon onder deze link.

 

 

 

2022 Mijn verhaal Even geen honger staat in de scifi/fantasy verhalenbundel De bar met de duizend deuren. Het boek bevat 37 verhalen van 24 schrijvers en is samengesteld door Johan klein Haneveld. Het is verkrijgbaar via de webwinkel van uitgeverij Macc en diverse boekhandels.

 

 

 

2022 Mijn Engelstalige horrorverhaal Sacrasenia staat in de verhalenbundel Nightmare Fuel 2022: Objects of Horror. Deze verhalenbundel van Cloaked Press bevat 15 horrorverhalen van verschillende schrijvers en is verkrijgbaar als ebook en paperback.

 

 

 

2022 Mijn fantasy verhaal Bloed in de sneeuw is nu te lezen in de verhalenbundel EdgeZero – De beste Nederlandse genreverhalen uit 2021. De verhalenbundel bevat 24 verhalen van verschillende schrijvers. Via deze link kun je de paperback van EdgeZero bestellen bij Amazon. Het ebook is verkrijgbaar via Smashwords. Je kunt de verhalen ook lezen op de website van EdgeZero.

 

 

 

2022 Het horrorverhaal Gefelicihakstaart is nu te lezen in Fantastische Vertellingen nr. 62. Peter Erhardt maakte er twee leuke illustraties bij. Je kunt het magazine bestellen via de webwinkel van Fantastische Vertellingen

 

 

 

2022 Het fantasy verhaal De strijd tegen de leefbelasting is in twee delen te lezen op Fantasize.nl. Dit verhaal behaalde de derde plaats bij de Waterloper verhalenwedstrijd in 2020. Lees hier deel een. Lees hier deel twee.

 

2021  Mijn horrorverhaal Slechte handen staat in de Poe in de polder verhalenbundel. Hierin staan 24 verhalen en poëzie van diverse schrijvers die zich lieten inspireren door het oeuvre van Edgar Allan Poe en interviews met Amerikaanse Poe-kenner Rich Orth en de Nederlandse Jean-Paul Collin van edgarallanpoe.nl. Deze verhalenbundel (256 blz.) is samengesteld door Mike Jansen en is te bestellen als ebook en paperback via deze link bij Amazon.

 

2021 Engelstalige publicatie Het horrorverhaal Zara-Lena’s Surprise Dinner staat in de Dates from Hell anthology. Deze verhalenbundel bevat 21 horrorverhalen van diverse schrijvers rond het thema Dates from Hell. De verhalenbundel (453 bladzijden) is verkrijgbaar als paperback en eBook bij HellBound Books Publishing via deze link en Amazon. 

 

 

2021 Mijn fantasy verhaal Bloed in de sneeuw staat in Fantastische Vertellingen nr. 58 (juni). Er staan maar liefst drie illustraties bij, gemaakt door Marco Bezoet de Bie. Daarnaast bevat het magazine verhalen en essays van verschillende schrijvers. Het magazine is te koop via de webshop van Stichting Fantastische Vertellingen.

 

 

 

2020 Mijn korte horrorverhaal Hovenier gezocht staat in Edge Zero – De beste Nederlandse genreverhalen van 2019. Hierin staan 21 fantasy-, horror- en sciencefictionverhalen van diverse schrijvers. Er zijn drie manieren om deze verhalen te lezen. Je kunt de verhalen lezen op de website van Edge Zero. Daarnaast kun je het ebook tijdelijk gratis aanschaffen via Smashwords. Je kunt ook de bundel als paperback via Amazon bestellen.

 

 

torm. Dit boek bevat 25 verhalen van diverse sciencefiction schrijvers rond het thema klimaatverandering. Voorbij de storm is te bestellen bij uitgeverij Macc. Via deze link kom je bij de 2019 Mijn verhaal Rozengeur en hartenpijn staat in Fantastische Vertellingen nr. 52 (december 2019). Het is een fantasy verhaal, waarin de hoofdpersoon tot het uiterste wordt gedreven om zijn geliefde rozentuin te beschermen tegen een bedreiging. In deze editie staan ook verhalen van Frank Roger en Marcel Ozymantra. Daarnaast zijn er boekbesprekingen van Johan Klein Haneveld en Paul van Leeuwenkamp. Fantastische Vertellingen is te koop via de webwinkel van Fantastische Vertellingen. Nr. 52 vind je hier. Er zijn losse nummers en abonnementen verkrijgbaar. 

 

2019 Het flash fiction verhaal Hovenier gezocht staat in de verhalenbundel Onder de boom. In deze bundel staan 51 verhalen van diverse schrijvers die meededen aan een schrijfwedstrijd van Schrijverspunt. De verhalenbundel is te koop via de webwinkel van Schrijverspunt, Lezerspunt.nl, Bruna, Bol.com en de boekhandel.

 

 

 

2018 Het flash fiction verhaal Je laatste goede daad staat in de bundel De zwarte agenda. In deze verhalenbundel staan 41 verhalen van diverse schrijvers die meededen aan De zwarte agenda verhalenwedstrijd. De bundel is te koop via de webwinkel van Schrijverspunt, Bol.com, Bruna en AKO.

 

 

 

 2018 Het verhaal Plaaghotel is opgenomen in de bundel Tenenkrommende verhalen. In deze bundel staan 13 huiveringwekkende horror verhalen van diverse schrijvers. De bundel is te koop voor een bescheiden prijs via de webwinkel van Mediashop Pr1ma en Bol.com

 

 

 

 

2017 Mijn flash fiction verhaal Uilen kijken is opgenomen in de verhalenbundel Zaterdagavond van Schrijverspunt. Hierin staan 36 verhalen van diverse auteurs die voor de Zaterdagavond themawedstrijd waren geschreven. De bundel is te koop in de boekhandel, Bol.com en via de webshop van Lezerspunt.

 

 

 

het cadeau afbeelding2016 Een slijmerige verrassing (flash fiction) is opgenomen in de bundel Het Cadeau. Hierin staan verhalen van diverse schrijvers die hebben meegedaan aan de schrijfwedstrijd ‘Het cadeau’ van Schrijverspunt. De verhalenbundel is niet meer te koop.

 

 

 

2015 De eenhoorn die op een heks jaagde staat vanaf nu in de Storytime app voor kinderverhalen. De app bestaat niet meer.

 

Zomertijd 62014 Zonneschijn met bloedspetters (flash fiction) staat in de verhalenbundel van Zomertijd 6. Deze bundel staat vol zomerse verhalen van diverse schrijvers.
Zomertijd 6 werd uitgegeven door Jaylen Books. Deze uitgeverij bestaat niet meer.