Publicaties

 2021 Engelstalige publicatie Mijn verhaal Zara-Lena’s Surprise Dinner staat in de Dates from Hell anthology. Deze verhalenbundel bevat 21 horrorverhalen van diverse schrijvers rond het thema Dates from Hell. De verhalenbundel (453 bladzijden) is verkrijgbaar als paperback en eBook bij HellBound Books Publishing via deze link en Amazon. 

 

 

 2021 Mijn fantasy verhaal Bloed in de sneeuw staat in Fantastische Vertellingen nr. 58 (juni). Er staan maar liefst drie illustraties bij, gemaakt door Marco Bezoet de Bie. Daarnaast bevat het magazine verhalen en essays van verschillende schrijvers. Het magazine is te koop via de webshop van Stichting Fantastische Vertellingen.

 

 

2020 Mijn horrorverhaal Hovenier gezocht staat in Edge Zero – De beste Nederlandse genreverhalen van 2019. Hierin staan 21 fantasy-, horror- en sciencefictionverhalen van diverse schrijvers. Er zijn drie manieren om deze verhalen te lezen. Je kunt de verhalen lezen op de website van Edge Zero. Daarnaast kun je het ebook tijdelijk gratis aanschaffen via Smashwords. Je kunt ook de bundel als paperback via Amazon bestellen.

 

 

2020 Mijn verhaal De visgevangenis staat in de bijzondere verhalenbundel Voorbij de storm. Dit boek bevat 25 verhalen van diverse sciencefiction schrijvers rond het thema klimaatverandering. Voorbij de storm is te bestellen bij uitgeverij Macc. Via deze link kom je bij de webwinkel van uitgeverij Macc. Daarnaast is de verhalenbundel ook te koop bij diverse hoekhandels en Bol.com

 

 

2019 Mijn verhaal Rozengeur en hartenpijn staat in Fantastische Vertellingen, nr. 52 (december 2019). Het is een fantasy verhaal, waarin de hoofdpersoon tot het uiterste wordt gedreven om zijn geliefde rozentuin te beschermen tegen een bedreiging. In deze editie staan ook verhalen van Frank Roger en Marcel Ozymantra. Daarnaast zijn er boekbesprekingen van Johan Klein Haneveld en Paul van Leeuwenkamp. Fantastische Vertellingen is te koop via de webwinkel van Fantastische Vertellingen. Nr. 52 vind je hier. Er zijn losse nummers en abonnementen verkrijgbaar. 

 

2019 Het verhaal Hovenier gezocht staat in de verhalenbundel Onder de boom. In deze bundel staan 51 verhalen van diverse schrijvers die meededen aan een schrijfwedstrijd van Schrijverspunt. De verhalenbundel is te koop via de webwinkel van Schrijverspunt, Lezerspunt.nl, Bruna, Bol.com en de boekhandel.

 

 

2018 Het verhaal Je laatste goede daad staat in de bundel De zwarte agenda. In deze verhalenbundel staan 41 verhalen van diverse schrijvers die meededen aan De zwarte agenda verhalenwedstrijd. De bundel is te koop via de webwinkel van Schrijverspunt, Bol.com, Bruna en AKO.

 

 

 2018 Het verhaal Plaaghotel is opgenomen in de bundel Tenenkrommende verhalen. In deze bundel staan 13 huiveringwekkende horror verhalen van diverse schrijvers. De bundel is te koop voor een bescheiden prijs via de webwinkel van Mediashop Pr1ma en Bol.com

 

 

 

2017 Mijn verhaal Uilen kijken is opgenomen in de verhalenbundel Zaterdagavond van Schrijverspunt. Hierin staan 36 verhalen van diverse auteurs die voor de Zaterdagavond themawedstrijd waren geschreven. De bundel is te koop in de boekhandel, Bol.com en via de webshop van Lezerspunt.

 

 

het cadeau afbeelding2016 Een slijmerige verrassing is opgenomen in de bundel Het Cadeau. Hierin staan verhalen van diverse schrijvers die hebben meegedaan aan de schrijfwedstrijd ‘Het cadeau’ van Schrijverspunt. De bundel is nu te koop in de boekhandel, Bol.com en via de webshop van Lezerspunt.

 

 

2015 De eenhoorn die op een heks jaagde staat vanaf nu in de Storytime app voor kinderverhalen. Vergroot de leeftijdsmarge naar 12 jaar als je het verhaal wilt lezen.

Zomertijd 62014 Zonneschijn met bloedspetters staat in de verhalenbundel van Zomertijd 6. Deze bundel staat vol zomerse verhalen van diverse schrijvers.
Zomertijd 6 werd uitgegeven door Jaylen Books. Inmiddels bestaat deze uitgeverij niet meer.