Publicaties

2019 Mijn verhaal Rozengeur en hartenpijn staat in Fantastische Vertellingen, nr. 52 (december 2019). Het is een fantasy verhaal, waarin de hoofdpersoon tot het uiterste wordt gedreven om zijn geliefde rozentuin te beschermen tegen een bedreiging. In deze editie staan ook verhalen van Frank Roger en Marcel Ozymantra. Daarnaast zijn er boekbesprekingen van Johan Klein Haneveld en Paul van Leeuwenkamp. Fantastische Vertellingen is te koop via de webwinkel van Fantastische Vertellingen. Nr. 52 vind je hier. Er zijn losse nummers en abonnementen verkrijgbaar. 

 

2019 Het verhaal Hovenier gezocht staat in de verhalenbundel Onder de boom. In deze bundel staan 51 verhalen van diverse schrijvers die meededen aan een schrijfwedstrijd van Schrijverspunt. De verhalenbundel is te koop via de webwinkel van Schrijverspunt, Lezerspunt.nl, Bruna, Bol.com en de boekhandel.

 

 

 

 

2018 Het verhaal Je laatste goede daad staat in de bundel De zwarte agenda. In deze verhalenbundel staan 41 verhalen van diverse schrijvers die meededen aan De zwarte agenda verhalenwedstrijd. De bundel is te koop via de webwinkel van Schrijverspunt, Bol.com, Bruna en AKO.

 

 

 

 

 2018 Het verhaal Plaaghotel is opgenomen in de bundel Tenenkrommende verhalen. In deze bundel staan 13 huiveringwekkende horror verhalen van diverse schrijvers. De bundel is te koop voor een bescheiden prijs via de webwinkel van Mediashop Pr1ma en Bol.com

 

 

 

 

 

2017 Mijn verhaal Uilen kijken is opgenomen in de verhalenbundel Zaterdagavond van Schrijverspunt. Hierin staan 36 verhalen van diverse auteurs die voor de Zaterdagavond themawedstrijd waren geschreven. De bundel is te koop in de boekhandel, Bol.com en via de webshop van Lezerspunt.

 

 

 

 

het cadeau afbeelding2016 Een slijmerige verrassing is opgenomen in de bundel Het Cadeau. Hierin staan verhalen van diverse schrijvers die hebben meegedaan aan de schrijfwedstrijd ‘Het cadeau’ van Schrijverspunt. De bundel is nu te koop in de boekhandel, Bol.com en via de webshop van Lezerspunt.

 

 

 

2015 De eenhoorn die op een heks jaagde staat vanaf nu in de Storytime app voor kinderverhalen. Vergroot de leeftijdsmarge naar 12 jaar als je het verhaal wilt lezen.

Zomertijd 62014 Zonneschijn met bloedspetters staat in de verhalenbundel van Zomertijd 6. Deze bundel staat vol zomerse verhalen van diverse schrijvers.
Zomertijd 6 werd uitgegeven door Jaylen Books. Inmiddels bestaat deze uitgeverij niet meer.