Eowen Valk

Don't give up on your dreams

Verhaal in Poe in de polder verhalenbundel

Ik heb weer leuk nieuws over een verhaal publicatie. Poe in de polder is nu verkrijgbaar via Amazon. 24 schrijvers hebben meegewerkt aan deze verhalenbundel. Ze lieten zich inspireren door het oeuvre van Edgar Allan Poe.

Mijn verhaal ‘Slechte handen’ staat erin. Ik liet me voor dit verhaal inspireren door Poe’s verhalen Het verraderlijke hart / The Tell-Tale Heart en De duivel van het perverse / The Imp of the Perverse.

Het is een mooi boek geworden. Het begint met een voorwoord van Mike Jansen over het leven van Edgar Allen Poe. Daarna volgen verhalen van Roderick Leeuwenhart, Johan Klein Haneveld, Kelly van der Laan, Dick van der Bij, Tais Teng, Laura Scheepers, Maarten Luikhoven, Django Mathijsen, James Ward Kirk, Jan J.B. Kuipers, Frank Roger, Anaïd Haen, Wouter van Gorp, Michael Blommaert, Jaap Boekestein, Joost Uitdehaag, Abram Hertroys, Debby Willems, Edward van Egmond, Eowen Valk, Jean-Paul Colin, Rickard Berghorn en Mike Jansen. Er zijn gedichten van Bart de Wolf en Rich Orth. Daarnaast lees je ook interviews met Jean-Paul Colin van de website www.edgarallanpoe.nl en Amerikaanse Poe-kenner & dichter Rich Orth.

De coverafbeelding is gemaakt door Tais Teng. Hij verzorgde ook een aantal afbeeldingen voor de bundel. Een van die afbeeldingen, een met handen, bij mijn verhaal. De verhalenbundel is verkrijgbaar via Amazon. Klik op deze link om Poe in de polder te bestellen via Amazon.

Eowen Valk

Terug naar boven