Eowen Valk

Don't give up on your dreams

Publicatie in Fantastische Vertellingen nr. 58

Het is weer tijd voor een blogstuk over een nieuwe publicatie. Mijn fantasy verhaal Bloed in de sneeuw staat in de nieuwste editie van Fantastische Vertellingen (nr. 58).

In dit verhaal neem ik je mee naar het ijskoude noorden. In het verhaal staat een nomadengroep centraal, die ge├»nspireerd is op hoe de Sami lang geleden leefden. Dit is van oorsprong een nomadenvolk uit Lapland (noorden van Noorwegen, Zweden en Finland). Ze reisden mee met grote rendierkuddes en leefden van vlees, huiden en melk van de rendieren. Tegenwoordig is hun levenswijze heel anders. Ik verklap niet waar het verhaal over gaat. Marco Bezoet de Bie maakte er drie illistraties bij. Je kunt een exemplaar kopen in de webwinkel van Fantastische Vertellingen.

In deze editie staan ook verhalen van Ard Walburg, Peter Eijk, Liesbeth Jochemsen, Roos van der Velden en Johan Klein Haneveld. Daarnaast staan er boekbesprekingen, een kolom, assays en een probleemrubriek in. Totaal 140 bladzijden. Klik op de onderstaande link om bij de webwinkel te komen van Fantastische Vertellingen. Je komt dan bij de juiste editie.

Eowen Valk

Terug naar boven