Eowen Valk

Don't give up on your dreams

SF in de polder is uit

Ik heb goed nieuws! Sinds eind december is de verhalenbundel SF in de polder uit. Dit is een nieuwe editie van de In de polder serie.

Elk jaar verschijnt er een nieuw deel, samengesteld door Mike Jansen, en dat wordt uitgebracht via EdgeZero. Eerder verschenen verhalen van mij in Poe in de polder en Bloedzuigers in de polder. Ditmaal was het thema sciencefiction. Ik ben blij dat ik weer mocht meedoen. Het boek krijgt een mooie plek op mijn ereplank.

In de bundel staan 17 verhalen van verschillende schrijvers. Twee verhalen zijn van mij. In mijn verhaal De strijd om Alecs rechten krijgt een tegenstander van android rechten een android als huisgenoot. In het verhaal Helwereld, dat ik samen met Mike Jansen schreef, stort een ruimteschip voor de superrijken neer op een ijsplaneet.

Naast mijn verhalen lees je ook verhalen van Tais Teng, Jaap Boekestein, Rob Geukens, Kelly van der Laan, Laura Schepers, Maarten Luikhoven, Mike Jansen, Johan Klein Haneveld, Frank Roger, Roderick Leeuwenhart, Roelof Goudriaan, Dick van der Bij, Edward van Egmond, Joost Uitdehaag, Peter Kaptein en Charles van Wettum. Dat zijn 332 pagina’s aan leesplezier.

Het boek is te koop via de webwinkel Amazon. Klik op deze link om bij de webwinkel te komen.

Eowen Valk

Terug naar boven