Eowen Valk

Don't give up on your dreams

Vampierverhalen in Bloedzuigers in de polder

In navolging van Eindtijden in de polderLovecraft in de polder en Poe in de polder is weer een nieuw deel toegevoegd aan de In de polder serie: Bloedzuigers in de polder. De verhalenbundel is samengesteld door Mike Jansen.

Ik was blij met het vampier thema, want ik hou wel van spannende vampierverhalen. Ik heb het dan over het wezen dat na zonsondergang op mensen jaagt, bloed drinkt en daglicht schuwt. Niet de glinsterende, vegetarische variant, want dat type vampier vind ik niet leuk.

Bloedzuigers in de polder bevat 21 verhalen van verschillende schrijvers. Je leest hierin mijn verhaal Tussen nachtsiroop en wijwaterpatronen. De hoofdpersoon is een vampierjager die met haar collega’s een ontvoerde informant moet redden uit de klauwen van een groep vampiers. Ik heb dit verhaal met veel plezier geschreven. Het bevat veel actiescènes.

Naast mijn verhaal zijn er verhalen van Tais Teng, Rob Geukens, Maarten Luikhoven, Anaïd Haen, Joost Uitdehaag, Johan Klein Haneveld, Laura Scheepers, Frank Roger, Wendy Torenvliet, Django Mathijsen, Jaap Boekestein, Kelly van der Laan, Dick van der Bij, Rebecca Palmas, Jan J.B. Kuipers, Jorrit de Klerk, Ester Wagenaar, Wouter van Gorp, Edward van Egmond en Mike Jansen. Tais Teng verzorgde de coverafbeelding. Bij ieder verhaal staat ook een leuke afbeelding. Je kunt de paperback of het ebook aanschaffen bij Amazon via de eerder genoemde links.

Eowen Valk

Terug naar boven