Eowen Valk

Don't give up on your dreams

Verhaal in de Edge Zero 2019 verhalenbundel

Eerder dit jaar vertelde ik jullie dat ik meedeed aan Edge Zero. Ik kan jullie nu goed nieuws vertellen. Mijn horrorverhaal Hovenier gezocht staat in de verhalenbundel van Edge Zero – De beste Nederlandse genreverhalen van 2019.

Het verhaal gaat over twee hoveniers die een boom moeten omzagen. Dat is veel moeilijker dan gedacht. Ik ben ontzettend blij met deze publicatie!

Wat is Edge Zero?
Edge Zero is een jaarlijkse wedstrijd, waarvoor je verhalen kunt insturen die in het voorgaande jaar aan verhalenwedstrijden meededen of in genre tijdschriften waren gepubliceerd. De jury beoordeeld alle ingestuurde verhalen en maakt daaruit een longlist. Daaruit volgt een top 10-20 selectie voor een verhalenbundel. Het doel van Edge Zero is: (1) publiceren van de beste/meest interessante genre verhalen van het voorgaande jaar. (2) Genre verhalen beter zichtbaar maken voor het grote publiek. (3) Vergroten van het huidige lezerspubliek. (4) Auteurs belonen voor hun werk.

De topverhalen zijn nu gebundeld in Edge Zero – De beste Nederlandse genreverhalen van 2019. Er zijn drie manieren om deze topverhalen te lezen. Je kunt de verhalen lezen op de website van Edge Zero. Daarnaast kun je het ebook tijdelijk gratis aanschaffen via Smashwords. Je kunt ook de bundel als paperback via Amazon bestellen. Klik op Edge Zero, Smashwords of Amazon voor de links.

In deze editie staan verhalen van Tais Teng, Bart de Wolf, Eowen Valk, Johan Klein Haneveld, Jan J.B. Kuipers, Jorrit de Klerk, Django Mathijsen & Anaïd Haen, Debby Willems, Bo Balder, Adriaan van Garde, Kelly van der Laan, Dirk Bontes, Jaap Boekestein, Maarten Luikhoven, Paul van Leeuwenkamp, Joost Uitdehaag, Reinder Veelinx, Frank Roger en Mike Jansen.

Stemmen op het beste verhaal
Nu mag het publiek bepalen welk verhaal het beste is en dus de Edge Zero award krijgt. Hoe stem je? Stuur een mailtje met je top 3 verhalen naar de organisatie. Mail naar: slush@edge-zero.com
Doe dit voor 14 december 2020.

Eowen Valk

Terug naar boven