Schrijfblog

Lees nu een fantasy verhaal van mij op Fantasize

Jullie kunnen weer een leuk fantasy verhaal van mij lezen. Deze week werd mijn verhaal De strijd tegen de leefbelasting gepubliceerd op de website Fantasize. Fantasize is een platform voor liefhebbers van fantasy. Je kunt hier korte verhalen, interviews, columns, recensies en artikelen lezen.

Ik ben blij dat dit verhaal nu voor iedereen te lezen is. Sjoerd de Boer maakte er twee illustraties voor. Het verhaal deed in 2020 mee aan de Waterloper Verhalenwedstrijd en behaalde de derde plaats. Het is een mooi verhaal over priesteres Ania, die door loting de opdracht krijgt om haar baby te offeren aan de godin, zodat de gemeenschap weer een paar jaren in voorspoed mag leven. Gaat ze dat doen of niet? Welke gevolgen heeft haar beslissing?

Het verhaal is in twee delen gepubliceerd. Klik op de links hieronder om bij de verhaaldelen op Fantasize te komen.

Lees hier deel een.

Lees hier deel twee.