Een gelukkig nieuwjaar allemaal! Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? Ik wel! Als vanouds heb ik dat gevierd met familie, cava en vuurwerk. Alle vingers doen het nog. De tijd voor goede voornemens is weer begonnen. Elk jaar heb ik er wel een paar. De meeste haal ik wel. Sommige niet. Door ze op te schrijven kan ik aan het einde van het jaar controleren of ik ze echt heb gehaald. Een stok achter de deur. Dingen als meer sporten of minder snoepen hoef ik er niet meer bij te zetten, want dat maak ik toch niet waar. Al jaren niet. Vorig jaar had ik één goed voornemen: meer autorijden. Dat is gelukt, want ik heb meer gereden dan ik in de vijf jaren ervoor totaal had gereden.

Mijn goede voornemens voor 2017 zijn:

  • Een top 20 positie behalen met een kort verhaal bij een van de genre wedstrijden. Ambitieus, ik weet het.
  • Meer bloggen/stukken op mijn website zetten. Hier ben ik dus nu mee begonnen. Haha 😀
  • Een verhaaltje voor de Storytime Kinderverhalen app schrijven. Dit wilde ik afgelopen jaar al doen, maar het kwam er niet van.
  • Dit jaar vaker in een bos/langs het strand/op de hei wandelen dan afgelopen jaar.
  • De garage opruimen.
  • Een prijs winnen van meer dan 100 euro bij de Staatsloterij. Iets soortgelijks heb ik elk jaar op mijn lijstje staan, maar dan voor een hoger bedrag. Omdat het steeds niet lukt verlaag ik het bedrag maar. Ik moet toch een keer iets winnen.

En jullie? Schrijf je voornemens op en kijk aan het einde van het jaar of je ze hebt waargemaakt.

Related Posts