Schrijfblog

Uitslag EdgeZero publiekstemming

De uitslag van de EdgeZero publiekstemming is sinds 18 december bekend. Dit blogstukje komt een beetje aan de late kant, omdat ik er niet eerder aan toe ben gekomen om dit te plaatsen. Toch wil ik er nog even aandacht aan besteden.

Mijn fantasy verhaal Bloed in de sneeuw is op de zevende plaats geëindigd (van de 24 verhalen). Ik ben daar best tevreden over. Ik had niet verwacht dat het zo hoog zou eindigen. Hierbij wil ik iedereen bedanken die op mijn verhaal heeft gestemd.  

De volgende verhalen stonden in de top drie:

  • Ontsnappingspoging – Johan Klein Haneveld
  • Het water kruipt waar het niet gaan kan – Kelly van der Laan & Wendy Torenvliet
  • Ruimtesteden twinkelen niet – Tais Teng

Hartelijk gefeliciteerd, Johan Klein Haneveld!

De volledige uitslag is tijdelijk te bekijken op de website van EdgeZero onder deze link.