Schrijfblog

Horrorverhaal in Fantastische Vertellingen 62

Goed nieuws! Er is weer een verhaal van mij gepubliceerd in het blad Fantastische Vertellingen. Ditmaal is het een horrorverhaal over een verjaardagsfeest dat totaal anders verloopt dan de familie verwacht. Het verhaal heet Gefelicihakstaart en het is niet geschikt voor mensen die bang zijn voor clowns. Peter Erhardt maakte er twee leuke illustraties voor.

Je kunt naast mijn verhaal ook verhalen lezen van Debby Willems, Ard Walburg, Gerold H. Kort, Roos van der Velden en Gerrit Spriet. Verder zijn er bijdragen van Johan Klein Haneveld, Oxana Langbeen, Mike Jansen en Paul van Leeuwenkamp in de vorm van boekbesprekingen, een probleemrubriek, een kolom en een puzzel.

Fantastische Vertellingen nr. 62 is te bestellen via de webshop van Fantastische Vertellingen. De link zit in de naam.

Fantastische Vertellingen 62