Schrijfblog

Mijn eerste Engelstalige horrorverhaal is gepubliceerd

Ik heb leuk nieuws te melden! Mijn eerste Engelstalige horrorverhaal is gepubliceerd! Ik ben daar erg trots op, aangezien Engels niet mijn moedertaal is. In dit blogstuk vertel ik je er meer over en waar je het verhaal kunt kopen.Deze zomer stuurde ik een verhaal van bijna 6000 woorden naar HellBound Books Publishing. Ze zochten horrorverhalen voor een verhalenbundel rond het thema Dates from Hell. Nu kan ik jullie melden dat mijn verhaal Zara-Lena’s Surprise Dinner in de Dates from Hell anthology staat.
In het verhaal ontmoet Cedric de mysterieuze Zara-Lena. Hij gaat met haar mee en verwacht een leuk dagje uit. Zara-Lena heeft echter grootse plannen met hem. Zodra Cedric met haar een oud huis binnen gaat, beland hij in een nachtmerrie.

In deze verhalenbundel (453 pagina’s) staan 21 verhalen van diverse schrijvers. De hoofdpersonages zijn op zoek naar liefde, maar hun date is zo verschrikkelijk dat je dankbaar bent dat jij niet in hun schoenen staat.
Dates from Hell is verkrijgbaar via HellBound Books Publishing en is te koop als paperback en eBook. Klik op de link http://www.hellboundbookspublishing.com/dates.html om bij de verhalenbundel te komen. Het eBook is ook via Amazon te koop. Ik ben heel blij met deze publicatie. Ik heb daarom besloten om meer verhalen in het Engels te schrijven.