Schrijfblog

Uitslag Edge Zero 2019 is bekend

In november plaatste ik een blogstuk over de Edge Zero – 2019 editie. Indien je dat niet hebt gelezen, dan kun je dat doen door op de link te klikken. Ik leg daar uit wat Edge Zero voor een wedstrijd is.

De uitslag van de publieksstemming is inmiddels bekend. Bo Balder is de winnaar met het verhaal Elvis moet dood. Op de tweede plaats staat het gedicht van Bart de Wolf: Als ik ’s avonds in mijn bed lig. Debby Willems staat op de derde plaats staat het verhaal De poort naar het paradijs. Gefeliciteerd Bo, Bart en Debby!

Mijn verhaal eindigde op de 11e plaats. Ik ben daar best tevreden mee, want ik verwachtte dat het lager zou eindigen. Ik wil daarom iedereen die op mijn verhaal heeft gestemd bedanken! Jullie zijn de beste 😉

Indien je de verhalen nog niet hebt gelezen, maar dat wel wilt doen, dan kan dat op de website van Edge Zero. Je kunt ook het ebook downloaden via Smashwords of de paperback bestellen via Amazon. Onder het kopje Publicaties vind je de links om bij de verhalen te komen.