Schrijfblog

Rozengeur en hartenpijn in Fantastische Vertellingen

Ik heb leuk nieuws voor jullie! Mijn verhaal Rozengeur en hartenpijn staat in editie 52 (december) van het blad Fantastische Vertellingen. Ik schreef dit verhaal voor de laatste Fantastels editie. Ik heb destijds veel plezier beleefd aan het schrijven van dit verhaal. Het bevat veel actiescènes. Wat fijn om het verhaal nu in een blad terug te zien. In dit fantasy verhaal wil de hoofdpersoon een belangrijke prijs voor zijn geliefde rozentuin winnen. Hij gaat zo ver voor zijn passie dat hij in een bloedige strijd verwikkeld raakt met een kolonie aardmannetjes.

Naast mijn verhaal staan er ook verhalen in van Marcel Ozymantra en Frank Roger, diverse boekbesprekingen van Johan Klein Haneveld en Paul van Leeuwenkamp. Het blad is te koop in de webwinkel van Fantastische Vertellingen. Die vind je hier. Je kunt er losse nummers en abonnementen aanschaffen.

Editie 52