Schrijfblog

Een verhaal over een bijzondere boom

Deze zomer deed ik mee aan de schrijfwedstrijd Onder de boom van Schrijverspunt. Het verhaal mocht maximaal 1250 woorden bevatten en moest onder het thema Onder de boom vallen. Een deel van de deelnemende verhalen zou in een verhalenbundel komen. Voor het verhaal liet ik me inspireren door een foto van een oude, kale beuk die iemand op Facebook had geplaatst.  Zo’n boom met lange takken die eruitzien alsof ze iedereen vastgrijpen die in de buurt komt. Het verhaal is in de bundel gekomen. Inmiddels heb ik hem ook ontvangen. Er staan 51 hele korte verhaaltjes in. Het boek is onder andere te koop bij de webwinkel van Schrijverspunt, Lezerspunt.nl, Bol.com, Bruna en in andere boekwinkels. Dit boekje krijgt een plek op mijn ereplankje naast andere verhalenbundels.