Culinaire avonturen

Start van de Culinaire avonturen blog

Binnenkort start ik met een nieuwe blog categorie op mijn website. Dit oogstrelende gedeelte zal Culinaire avonturen heten. Ik post daar berichten over heerlijke diners, leuke hotelovernachtingen en activiteiten, waarbij lekker eten centraal staat. Deze stukken worden uiteraard vergezeld met foto’s van smakelijke maaltijden, hapjes of drankjes die ik in restaurants of tijdens een leuke activiteit heb genuttigd.

Ik weet het, zulke berichten zijn heel anders dan de stukken die ik normaal op mijn website plaats, maar ik vind dat ik wel wat meer andere stukjes mag posten dan alleen het wel en wee van mijn schrijfhobby. Dat maakt de boel wat levendiger. Als ik uit eten ga, dan kan ik echt genieten van een mooi opgemaakte, smakelijke maaltijd. Ik maak altijd foto’s van wat ik geserveerd krijg, dus vanaf nu deel ik ze met jullie. Ik zal geen recepten of eigen kookervaringen bespreken, want er bestaan al genoeg recepten websites. Zo’n keukenprinses ben ik nou ook weer niet. Deze blog categorie gaat gewoon over plekken waar je iets lekkers kunt eten. Wie weet inspireert het je.

Wie niet de blog over eten wil lezen, kan de blog over schrijven blijven volgen onder de categorie Schrijf blog. Ik hou de beide categorieën gescheiden, zodat de boel niet door elkaar gaat lopen.

Als kick-off heb ik hier een paar foto’s van een heerlijk diner dat ik aan mijn partner cadeau gaf. Ze zijn van een jaar geleden, maar de diner experience was zo bijzonder dat ik de plaats toch even wil benoemen. Ik had het cadeau gegeven met een bon van de Surprise Factory. Ze verkopen deze bonnen nog steeds, dus ik kan er wel over posten. Na zo’n tijd weet ik niet meer precies wat er precies op mijn bord lag, maar het zijn mooie foto’s om deze post te begeleiden. Het ging hier om een vijf-gangen verrassingsdiner met bijpassend wijnarrangement in de Euromast. Dat was inclusief toegangskaartje. Tussen de gangen door kon je ook even naar buiten om van het fenomenale uitzicht over Rotterdam te genieten. Het eten smaakte erg goed. Hieronder zie de de foto’s van elke gang. Een mooie opening van de blog, toch? De komende berichten zullen uiteraard van dit jaar zijn met beschrijving van wat er op het bord ligt 🙂