Schrijfblog

Ik doe mee aan Fantastels

Halloween is geweest. Hebben jullie daar nog bij stilgestaan door horrorfilms te kijken, een griezelevenement te bezoeken of verkleed langs de deur gegaan voor snoep? Ik niet, ook al hou ik nog zo van horror films en verhalen. Ik was de afgelopen tijd druk bezig met verhalen schrijven voor de Fantastels verhalenwedstrijd. Ik heb twee ontzettend leuke verhalen geschreven en ingestuurd. Ja echt, ik ben heel trots op ze.

Eerder dit jaar had ik last van een serieuze schrijfdip. Geen goede ideeën voor plots, scenes waren gevoelloos of saai. Dat is ook de reden dat ik niet heb meegedaan aan de Harland Awards. Wat ik daarvoor had geschreven, voelde op dat moment niet goed, dus ik stuurde het niet op. Ik had er even helemaal genoeg van. Tot ik een idee voor een plot kreeg voor een van mijn twee Fantastels verhalen. Toen ging de creativiteit weer stromen.

Ik kan niets over de inhoud vertellen, anders weten de juryleden, als ze dit lezen, welke verhalen van mij zijn. Dat is niet de bedoeling bij anonieme verhalen jureren. Over een half jaartje wordt de uitslag bekend gemaakt. Duim voor me dat een van mijn twee verhalen in de top tien komt. (allebei mag ook) Dat zou erg leuk zijn. Ik hou jullie op de hoogte van de uitslag.