Schrijfblog

Mijn verhaal in de verhalenbundel van Zomertijd 6 wedstrijd

Ik heb goed nieuws! Onlangs vertelde ik jullie dat ik had meegedaan aan de Zomertijd 6 wedstrijd. Hiervoor werden verhalen tot 1500 woorden gevraagd die in het teken stonden van de zomer of een zomerse dag. 8 juli kreeg ik een mailtje van Jaylen Books met de lijst van verhalen die in de bundel kwamen. Met trots kan ik jullie melden dat mijn verhaal Zonneschijn met bloedspetters in de verhalenbundel van Zomertijd 6 is opgenomen! Ik ben er supertrots op! Het is geen zoetsappig vrouw-vindt-vakantieliefde verhaal, maar iets met een rauwe rand :p Ik zal verder niks verklappen. De bundel staat vol zomerse verhalen van verschillende schrijvers. Wie nog een leuk boek zoekt voor op het strand, in het vliegtuig, de tuin of gewoon voor op de wc, kan een exemplaar aanschaffen bij Jaylen Books.

Deze wedstrijd wordt elk jaar gehouden, dus volgend jaar wil ik weer meedoen.
Ik weet dat ik in mijn vorige blog had beloofd om het verhaal online te zetten, maar nu hij in de verhalenbundel is opgenomen, vind ik het niet netjes naar de uitgever om het verhaal op deze site te plaatsen. Als jullie het willen lezen, zullen jullie dus een exemplaar moeten aanschaffen. Jaylen Books zal een deel van de opbrengst aan een goed doel schenken.

 

Zomertijd 6