Schrijfblog

Hoera! Een certificaat!

Vandaag zijn de certificaten van Fantastels 2013 binnen gekomen voor Klaagzang der godinnen. Ik ben er ontzettend blij mee en het motiveert me enorm om door te schrijven. De certificaten krijgen een mooi plekje aan de muur, naast o.a. de envelop die ik bij de laatste Unleash Award had gekregen en de foto’s van de Elf Fantasy Fairs. De lijst op de foto is uiteraard versierd met veren van het godinnenkind uit het verhaal. Het was zonde om ze weg te gooien 🙂 Nu is die aardse lijst heel wat meer waard.
Ik zal weer iets spannends bedenken voor de volgende Fantastels editie. Ik moet mijn traditie van twee verhalen naar Fantastels sturen weer voortzetten. Om de fantasie te stimuleren zal ik deze zomer naar de andere kant van de wereld reizen om mijn zintuigen te laten prikkelen door warmte, andere culturen, bijzondere flora en fauna en lekker eten. Maar voor het zover is zal ik het andere verhaal dat ik voor de wedstrijd instuurde, Goed en bloed voor de prinses, nog online zetten. Jullie horen nog van me.

Mijn Fantastels certificaten