Schrijfblog

Fantastels 2013

Vandaag is er iets heel fijns gebeurd. De uitslag van de Fantastels 2013 is online gepubliceerd. Mijn verhaal Klaagzang der godinnen is op de 9e plaats geëindigd!
Ik heb wel vijf keer opnieuw naar de site gekeken om te kijken of ik het echt goed zag. Ik ben zeer tevreden met deze hoge notering! Nu voel ik me een schrijver 🙂
Mijn andere verhaal; Goed en bloed voor de prinses, is op de 38e plaats gekomen. Dat is niet slecht als je bedenkt dat er 145 verhalen zijn ingestuurd, maar met de 9e plaats ben ik veel blijer. Ik weet nog dat ik twee jaar geleden zei; de volgende keer kom ik in de top 10. En dat is gelukt. Nu zeg ik; de volgende keer kom ik in de top 5, het liefst op de eerste plaats. Eens kijken of me dat zal lukken. Deze zomer zal ik me inzetten voor de nieuwe editie. De deadline is 31 oktober, dus er is nog genoeg tijd om weer iets moois te creëren.
Vanavond geniet ik nog even van het euforische gevoel. Morgen zal ik naar het juryrapport kijken en er mijn voordeel mee doen. Binnenkort zal ik de verhalen op deze website zetten, zodat jullie ze ook kunnen lezen.